kl: 23:03
Barcelona:
12,5
 Log på  Opret
MERE END EN REJSE
Bestil din sportsrejse hos os
 FLY   SENG  ENTRE 
  42 30 60 81
MAN-FRE
LØR-SØN
9-18
10-16


Grupperejser Barcelona

Fantastiske grupperejser til Barcelona!

Barcesport er eksperter på grupperejser. Vi skræddersyr uforglemmelige grupperejser til Barcelona. Barcelona er på mange måder den perfekte destination, hvor I kan kombinere sightseeing, shopping, historie og smukke strande. I kan vælge mellem en række sjove og spændende teambuildingaktiviteter, udflugter og festivaler. Alt i et godt middelhavsklima.

Barcesport er et unikt rejseselskab i Barcelona og har erfaring med at skræddersy enestående rejseeventyr. Vi beskæftiger os med planlægning af begivenheder, teambuilding og organiserer sjove og spændende aktiviteter til din grupperejse. Vi tilbyder spændende ture for alle slags grupper. Enten I er en gruppe venner, en gruppe vinsmagere eller I har en fælles interesse, kan vi skræddersy en særlig rejse til Barcelona for jer, baseret på det budget, ønsker og drømme I har sat.

Vi samarbejder med gode hoteller med fremragende faciliteter og med lokale udlejer af lejligheder og villaer, der sikker jer et behageligt ophold. Vi finder de bedste aktiviteter sammen med jer og tager os af indkvartering, transport og alle reservationer. Vi kan arrangere kontakt med lokale grupper, der deler jeres interesser. Sammen kan I udveksle viden og oplevelser, have det sjovt og skabe minder for livet.

Barcesport tager sig af alle de praktiske detaljer, så i kan slappe af og nyde jeres rejse til Barcelona. Vi tilbyder en bred vifte af aktiviteter som f.eks at se FC Barcelona live på Camp Nou, en rundtur på Segway sightseeingtur i Barcelona's gader, gourmetaften på en Michelin restaurant, racing på Circuit Catalunya i en formula 1 bil, massage, dykning sammen med hajer i middelhavet og manget andet. I kan også udforske Barcelona gennem sightseeing, shopping eller bare slappe af på stranden. Oplev det vidunderlige catalanske køkken og nyd god mad og vin. Barcesport ønsker at give jer den perfekte blanding af oplevelser og skabe et uforglemmeligt eventyr for jer i Barcelona!

Begivenheder og sightseeing i Barcelona.

Ballonfart


Udnyt den store mulighed for at flyde 1000 meter over de fantastiske catalanske landskaber i en majestætisk luftballon. Flydende gennem luften er meget rolig og stille, mens du driver med vinden. Visningerne er spektakulære, og dette er virkelig en uforglemmelig og magisk oplevelse.

Helikoptertur


Hvis du virkelig vil have en god rundvisning i Barcelona, ​​kan du næppe finde en bedre måde end at gøre det ovenfra. Deltag i en guidet helikoptertur. En fantastisk mulighed for at opleve Barcelona på en unik måde. Du vil nyde alle de store seværdigheder fra et nyt perspektiv, og vi kan garantere dig en sjov dag.

Segway-tur


Udforsk Barcelona på en ny og sjov måde på en Segway. Vores behagelige guider fører dig gennem de smalle gader i den gamle by, viser dig seværdighederne og bringer dig langs strandpromenaden. Det er let at håndtere en Segway, og det er en fantastisk måde at opleve Barcelona på en anden og spændende måde.

Motorsport


I maj hvert år ankommer Formel 1-cirkus til Barcelona med de hurtigste biler, mest frygtløse chauffører og smukkeste pitbebes. Senere i juni kommer MotoGP til byen, og du vil opleve chauffører, der virkelig sætter sig selv og deres cykler på prøve. Circuit Catalunya tilbyder hastighed og spænding gennem en række arrangementer gennem hele året.

Tibidabo


Tibidabo er Barcelonas historiske forlystelsespark og er glimrende placeret i bjergsiden tæt på byen. Denne klassiske forlystelsespark er over 100 år gammel og tilbyder sjov og action for både børn og voksne. Her finder du også Sagrat Cor-kirken med dens karakteristiske Kristus-statue på toppen. At besøge Tibidabo er en stor oplevelse.

Poble Espanyol


Poble Espanyol er en hyggelig lille landsby inde i Barcelona. Det blev bygget til verdensudstillingen i 1929 og kan beskrives som en arkitektonisk miniatureby i Spanien. De har gentaget traditionelle byggestiler fra hele Spanien i en landsby. Landsbyen er fyldt med kunst af høj kvalitet og kunsthåndværk og udstillinger, butikker og restauranter.

Costa Brava


Nyd en tur til Costa Brava, den smukke nordkyst i Barcelona. Oplev den spektakulære natur og vilde kystlinje med dens klipper, bugter og strande. Besøg gamle kystbyer, vandre de hyggelige gader og smag det vidunderlige lokale køkken. Det perfekte område til kajak, trekking, dykning, sejlads og vandsport. Vi arrangerer alt for dig.

Camp Nou


Barcelona's største stadion, også kendt som Camp Nou, er hjemmet til et af de internationale fodbolds største hold - Barcelona FC. Hvis du vil se stadion, men ikke kan få billetter til en kamp, er det stadig et besøg værd for fodboldfans. FC Barcelona's stadion, Camp Nou, har en kapacitet på næsten 100.000. Barcelona FC holdet er et af de bedste i verden, og deres stadion er kommet til at stå for noget vigtigt for fodboldfans overalt i verden.Om Barcesport

Barcesport sælger unikke sports rejser eller træningsturer til Barcelona. Sports rejserne består af Fly+Overnatninger+Entrebilletter

Barcesport.dk
Roesskovsvej 29
5200 Odense V.
CVR:
Rejsegaranti Nr.:

Telefontider

Mandag-fredag kl. 09.00-18.00
Lørdag-Søndag kl. 10.00-16.00

Service Telefon:

+45 42 30 60 81

E-Mail: info@barcesport.dk

Oversigt